Wat neem je mee naar het strand?

U kent het wel, het is een mooie zomerse dag en u besluit met wat vrienden, familie of de kinderen naar het strand te gaan. Maar wat is nou handig om mee te nemen op zo’n leuk dagje? In dit artikel vertel ik u wat meer over wat ik denk het beste is om niet te vergeten!

Zwemkleding

Natuurlijk zul je zeggen, maar als je eerlijk bent, wie is nou niet wel eens zijn/haar zwemkleding vergeten toen ze een dagje naar het strand gingen?

Drinken en eten

Dit wellicht het belangrijkste om mee te nemen als je naar het strand gaat. Vaak gaat iedereen op de warme zomerdagen naar het strand toe, en is het heel erg belangrijk dat je goed drinkt en eet. Neem dit mee in bijvoorbeeld een koeltas, zodat het aangenaam koud is.

Zonnecrème

In Nederland en dan zonnebrand gebruiken? Dan wordt ik helemaal niet bruin? Ik snap dat u dit zich afvraagt en dit vindt, maar zelfs de zon in Nederland kan u zich behoorlijk aan Strand-zon-zeeverbranden. Wees voorzichtig met de zon, want de gevolgen zijn vaak niet prettig. Let ook goed op kleine kinderen, vaak hebben die zelf niet door wanneer het aan het verbranden is. Smeer goed in en doe dit meerdere malen als u een hele dag op het strand bent.

Sportartikelen

Als u van plan bent om bijvoorbeeld te gaan surfen, kitesurfen of wakeboarden. Zorg er dan voor dat u daar op voorbereid bent. Het kan veel kosten schelen als u zelf bijvoorbeeld al een wetsuit of andere spullen meeneemt en deze dus niet meer hoeft te huren.

Heeft u vragen over sportartikelen? Kom gerust langs in een van onze winkels of vul het contactformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *